Cinema4life λοιπόν...

Είσαι σπίτι είτε μόνος/η είτε με παρέα και βρίσκεσαι σε δίλλημα για το ποιά ταινία/σειρά θα ξεκινήσεις..ποιά αρμόζει στη διάθεση σου..την ώρα..τα γούστα σου..θες ρε παιδί μου να μάθεις τι διάολο είναι αυτό που πας να δεις! Αράζεις στο Cinema4life

Επιστρέφεις από cinema ή έχει μόλις τελειώσει η ταινία/σειρά που έβλεπες και θες κάπου να τα "χώσεις" για την πατάτα που μόλις είδες..γουστάρεις να ακούσεις μια δεύτερη άποψη για την υπερταινία που τελείωσε πριν 10secs και σε άφησε σέκο! Αράζεις στο Cinema4life!


Καλή σου περιήγηση!

Kill the Irishman

Year: 2011
Genre: Action, Biography, Crime
Time: 106 min
DirectorJonathan Hensleigh
CastRay StevensonChristopher WalkenVincent D'Onofrio
IMDB rating: 7.1
(personal rating: 7.5)


  • Storyline: 'Εχουμε να κάνουμε με μια πραγματική ιστορία που αναφέρεται στον Danny Greene, έναν φιλόδοξο και μυαλομένο Ιρλανδό που ζει στο Cleveland ,USA το 70'. Ο Danny Greene  λοιπόν, ξεκινάει ως ένας απλός εργάτης και σύντομα ηγείται του συνδικάτου των εργατών, ενώ γρήγορα συλλαμβάνεται και διάφορες απάτες και προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή γίνεται πληροφοριοδότης του FBI. Βασικός του στόχος όμως είναι να μπει στις κλίκες τις τοπικής μαφίας για να "κάνει παιχνίδι" στον υπόκοσμο του Cleveland και να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει. Ο δρόμος όμως αυτός δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και η ζωή που καταλήγει να κάνει έχει ως αποτέλεσμα να απειλείται η ζωή του αμέτρητες φορές, ενώ καταφέρνει πάντα να τη σκαπουλάρει! Πόσο μεγάλη είναι η τύχη του Ιρλανδού λοιπόν..?
  • Μια χαρά!! Ότι πρέπει για ένα ξέγνοιαστο βράδυ! Δεν κουράζει με extreme λεπτομέρειες αλλά πατάει στα αναγκαία σημεία για να ειπωθεί η ιστορία όσο πιο απλά γίνεται, χωρίς όμως να λείπει η απαραίτητη ένταση. Η ταινία φυσικά δε συγκρίνεται με παρόμοιες gangστερικές υπερπαραγωγές γιατί εδώ έχουμε περιορισμένα χρήματα να βγάλουμε μια δουλειά, παρ'όλα αυτά το μεγάλο ατού της είναι ο πρωταγωνιστής, ο Ray Stevenson στο ρόλο του Danny Greene, που αγαπάμε να παρακολουθούμε. Χωρίς να γνωρίζω πάρα πολλά για τον πραγματικό χαρακτήρα, θαρρώ πως ο ρόλος του πάει γάντι, σκληροτράχηλος, είρωνας, με τρελό υφάκι να κορδώνεται δεξιά και αριστερά..you cocky-bloody irish bastard..Τι άλλο έχουμε? Α ναι..πολύ βόμβα..ακόμα και στο πορτπαγκάζ να σε έχω αλισοδεμένο,όοοοοχι, δε θα σε μαχαιρώσω, ούτε θα στην ανάψω, θα σου πετάξω βόμβα και θα φύγω!!! Σύμφωνα με την ιστορία ήταν αγαπημένη μέθοδος δολοφονικής επίθεσης και απ'ότι λέει 36 βόμβες εξεράγησαν σε ένα καλοκαίρι, οπότε θα δείτε πολύ έκρηξη! Επιπλέον ο τύπος δε λέει να πεθάνει,seriously, περνάει τα πάντα και η τύχη της καταγωγής του τον κρατάει αμέτρητες φορές ζωντανό! Επίσης ακόμα και αν έχουμε να κάνουμε με 2 τρομερούς εγκληματίες, οι καταστάσεις που εμπλέκονται οι Stevenson και D'Οnofrio είναι συχνά κωμικές και σε συνδυασμό με το υποκριτικό τους ταλέντο καταλήγουμε να τους λατρεύουμε.
  • Για να μη τα πολυλογούμε,πολύ ωραία και ευχάριστη ταινία που αξίζει κανείς να ασχοληθεί μαζί της, τέρμα χαλαρή και με αρκετό ξυλίκι και μπαμ μπουμ!

Trailer:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου