Cinema4life λοιπόν...

Είσαι σπίτι είτε μόνος/η είτε με παρέα και βρίσκεσαι σε δίλλημα για το ποιά ταινία/σειρά θα ξεκινήσεις..ποιά αρμόζει στη διάθεση σου..την ώρα..τα γούστα σου..θες ρε παιδί μου να μάθεις τι διάολο είναι αυτό που πας να δεις! Αράζεις στο Cinema4life

Επιστρέφεις από cinema ή έχει μόλις τελειώσει η ταινία/σειρά που έβλεπες και θες κάπου να τα "χώσεις" για την πατάτα που μόλις είδες..γουστάρεις να ακούσεις μια δεύτερη άποψη για την υπερταινία που τελείωσε πριν 10secs και σε άφησε σέκο! Αράζεις στο Cinema4life!


Καλή σου περιήγηση!

Prisoners

Year: 2013
Genre: Thriller, Drama, Mystery, Crime
Time:153 min
Director: Denis Villeneuve
Cast: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Maria Bello, Paul Dano
IMDB rating: 8.1
(Personal rating: 8.5)


  • Μετά από μια οικογενειακή γιορτή/συμάζωξη η μικρή κόρη του Κeller εξαφανίζεται μυστηριωδώς μαζί με την φίλη της, ενώ παίζανε στην αυλή! Οι πανικόβλητες οικογένειες υποψιάζονται απαγωγή, αμέσως ειδοποιείται η αστυνομία και ξεκινούν οι έρευνες και το "χτένισμα" της περιοχής. Οι προσπάθειες όμως όχι μόνο παραμένουν άκαρπες αλλά σαν να μην έφτανε αυτό, ο ικανότατος Ντετέκτιβ Loki(!!) που έχει αναλάβει την υπόθεση, αναγκάζεται λόγω παντελούς έλλειψης ενοχοποιητικών στοιχείων, να αφήσει ελεύθερο τον μοναδικό ύποπτο και φερόμενο ως δράστη (σύμφωνα με τον απελπισμένο πατέρα της μικρής). Ετσι ενώ ο Loki συνεχίζει τις ερεύνες και παραδοξως αρχίζει να βρίσκει κάποια άκρη(λέμε τώρα), ο Κeller μην μπορώντας να δεχθεί την κρίση της αστυνομίας.....αποφασίζει να πάρει την τύχη της κόρης του στα χέρια του και να...απαγάγει με την σειρά του και αυτός τον ύποπτο που αφέθηκε ελεύθερος, με σκοπό να τον ανακρίνει με τον δικό του τρόπο. Έχει όμως τον σωστό άνθρωπο στα χέρια του; Που μπορεί να φτάσει ένας πατέρας για να σώσει το παιδί του; 
  • Εξαιρετική δουλειά του Καναδού Villeneuve! Thriller/Drama με τα όλα του το Prisoners σε καθηλώνει για 153 λεπτά. Μυστήριο και κλιμάκωση συναισθημάτων συνεχώς σε σημείο να "ενόχλησε" από την αγωνία και να αναρωτιέσαι πόση ώρα έχει ακόμα η ταινία για την λύτρωση. Πολύ ωραία σκηνοθεσία και οι πρωταγωνιστές, όλοι τους στους ρόλους τους μας έδωσαν αυτά που έπρεπε να δώσουν. Ο Jake Gyllenhaal  ξεκινάει σαν φτασμένος και ήρεμος ντετεκτιβ που κάνει την ρουτίνα του και καταλήγει να την "ακούει" για τα καλά με την υπόθεση. Και αυτό στο περνάει και με το παραπάνω...απλά υπέροχος. Εγω όμως ΛΑΧΤΑΡΙΣΑ με τον Hugh Jackman παιδιά μου. Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑ με άφησε μαλάκα ακόμα και αν ήταν έτσι και αλλιώς μεγάλη μου συμπάθεια. Δεν έχω λόγια, ο τύπος κατάφερνε να δείχνει την θλιψη του πατέρα που έχασε το παιδί του σε σημείο να θέλεις να τον παρηγορήσεις με δάκρυα στα μάτια και ταυτόχρονα....οργή που παραπέμπει σε Wolverine και να θέλεις να πάρεις τον πούλο πάραυτα!! Σεβασμός στον μεγάλο Αυστραλό.
  • Μην την αγνοήσετε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Αξίζει 200%, απλά θέλει σίγουρα γερό στομάχι και ανάλογη προετοιμασία για το τι θα δείτε. Την προτείνω με παρέα που ξέρει και από "σωστό" κινηματογράφο και πότε να το βουλώνει( μην τολμήσει κανένας να σας χαλάσει την ατμόσφαιρα, θα τον...απαγάγω)! Μόνοι σας...χμ ρίσκο εκτός και αν είστε γαϊδούρια. Σε κάθε περίπτωση.....να μια γαμηστερότατη ταινία να αφιερώσετε τον χρόνο σας.
Trailer:
                                 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου